joi, 26 mai 2011

Ficatei de pui cu condimente

Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 kg ficatei de pui
  • 3 - 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • condimente: maghiran, busuioc, rozmarin
  • 1/2 pahar vin

Mod de preparare:

  1. Curatati si spalati bine ficateii. Incingeti uleiul pentru 2 minute si agaugati ficateii. Lasati sa fiarba la foc mic pana se rumenesc usor, apoi se intorc pe partea cealalta si adaugati sarea. In cazul in care raman fara zeama se mai pune o cescuta de apa. 
  2. Dupa ce s-au rumenit usor adaugati vinul si putina apa si lasati sa mai fiarba 4 - 5 min. 
  3. Adaugati piper si condimentele si mai lasati pe foc 1 min. 
  4. Acoperiti tigaia si lasati-o putin sa se racoreasca pe marginea aragazului.
  5. Se servesc fierbinti cu piure de cartofi sau garnitura de orez si salata.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu